Saturday, 1 December 2012

sengett !

assalamualaikum buddyz , ! malam neyh xdek ape sangadd pon nak cakap . cume aku bosan so tangan pon gatal lhaa nak menghapdate blog aku nyh . hehe , #bahasa tunggang terbalik , just abaikan# . hurm . kauorang sihat ke ? lau sihat . alhamdulillah . lau tak sihat pon alhamdulillah jugak coz tuh ujian dari Allah untuk kita kan .. hee .. hurm , neyh aku nak cerita ngarot2 jew . ngeh2 .

pagi semalam kan , ade lhaa sorg mamat neyh .. die kol aku . untung aku dah bangun kan senget ? lau tak , berzaman lhaa nak tunggu aku angkat phone ,, aku bangun awal pon semalam sebab ade someone kejut aku subuh . tapi aku ta bangon pon . haha . #kantoi ta solat subuh# aku bangun pon dua jam kemudian selepas someone tuh kejut aku . sory eak tayunk ! ngeh2 . hurm , mamat tuh kol aku sebab die bosan . and waktu tuh pon die baru bangun sebenarnye . lame jugak arr cakap dengan die . sampai aku nak masak untuk atok ngan nenek aku pon terganggu . tapi aku ta kesah pon , aku still memasak jugak . haha . cakap pasal tuh , cakap pasal neyh . pastu ade buadd lawak pulak . haha . memang keri lhaa kan aku gelak . haih ! tapi best lhaa . aku suka bila kongsi masalah aku ngan die . dia kan memang sengett . hee , perangai lebih kurang jeh ngan aku . kahkahkah . maaf abg maaf . hehe . die sangadd sporting ! peace yaww . dah lhaa . aku da penadd na tulis . mahu tengok tv pulak ., bubbye mucukk .. thanks sebab tolong bace ! . #muahpipikananmuahpipikiri# 

nyp picture aku dengan kembar aku waktu SEM 2012 MRSM MUADZAM SHAH haritu.nama kembar aku neyh farahah , you all boleh panggil die paah ! perangai die lagi gile pada aku . kalau dekat musha , batch aku panggil paah neyh "tapaah" . gabungan nama tapa dan paah ! tapi tuh budak laki paling famous sekali dalam batch form4 , huh ! famous ke ? entahlhaa . tapa tuh budak kelas aku . die pandai matematik dengan add math . selalu ajar orang walaupon sebenarnya orang tak suka die ajar . hee . okayy dah cukup . tuh je kodd na cakap . sampai jumpa lagi eak readers ! 

 




No comments:

Post a Comment