Tuesday, 29 May 2012

bergabung lebih baik ! yeah ~

ASSALAMUALAIKUM ..

huihuihui , hello readers , visiters or wat ever jadah ape orang-orang panggil korang kann .. haha . maaf tatabahasa yang tunggang lagi terbalik nih . hum , kauorang-kauorang neyh sihat-sihat belaka ke ? kalau tak sihat kann . please rajin-rajinkan diri kauorang untuk bangun dan memakan ubat kauorang . aku risau korang nanti sakit lagi teruk apabila bace entry belog aku yang macam orang giler+sewel nih . haha . hem , tapikan , alang2 korang dah masuk ke belog aku neyh , silalah rajinkan diri anda sebanyak 100% untuk membaca , memahami dan mendengar curhat yang aku baru nak bercerita nih . huhu . btw , sebelum aku bercerita dengan tak tahu berapa panjang atau lebar neyh , aku nak suruh kauorang dengar lagu neyh dulu . 

KAU SAHABAT KAU TEMAN !



hurm , camne ? tau kan lagu neyh ? dipopularkan oleh kumpulan hijjaz . huh ! this lagu adalah lagu favourite aku sehh . bile lagu nih terpasang or lagu neyh aku nyanyi sendiri ke , confirm secara automatically . air mata aku akan bercurah-curahan macam hujan lebat . haha . *ngarot lagi-ngarot lagi* . lagu neyh amat menusuk di kalbuku bak keris menikam . haha . hidup tanpa sahabat adalah tidak bermakna kerana kita tidak akan dapat hidup tanpa seorang sahabat . bagi aku , sahabat begitu penting tatkala aku sedih or gembira ., masalah yang aku hadapi jugak boleyh diringankan kerana hadirnye sahabat2 aku yang sporting lagi menceriakan hidup aku nih . kini , aku rase sangat gembira seperti tiada  satu masalah pon yang aku hadapi . heehee . *jiwang ta?* . lagu neyh lha yang aku nyanyi malam-malam untuk diorang sume . okayy kan ? haha . *jangan kate aku over okeyh* . wop3 , aku tak nak tulis terlalu panjang coz nanti kauorang malas bace pulak kan . hehe .

Monday, 28 May 2012

tengok sendiri ahh ~



APA YANG SAYE CUBA BUAT ?

sabar !
kan sabar itu separuh daripada iman !

tanpa tujuan kodd !

    ASSALAMUALAIKUM



hello visiters , how are you dear ? hurm , today . aku tak dek mende sangat pon nak update blog neyh . cume gatal tangan jewp . coz sudah berkurun aku tidak menghupdatekn nye . hah ! sebelum terlupa , thanks kepada kawan aku yang sudi merajinkan diri , duduk depan lappy , ipad or wat ever la ape yg die gune nyh kan aku untuk mengedit belog aku yang aku rase macam ape ntah nihh . haha . btw , cantik kau edit belog aku neyh . hehe . serius okayy ! tak tipu . sumpah cantekk .==>fairuza cunna<==

huihuihui , aku rasa sangat bosan hari nih , tak tahu lah kenape . #padahal hari2 bosan# .. haha . ari nyh jugak aku rase macam nak cekik je minah sorang neyh .. ==>fathihah<== coz banyak wat aku geram hari nih , first die wat aq geram coz die pakse aku lalu depan umah EX die , huh ! padahal ex die tuh tak dek pon kat rumah . saje nak menggatalkan diri n menggedikkan diri die . hoho . yg kedua , die sound kawan baik die . #kawan baik aku jugak kudd# . yang ke tiga ? hurm . die ajax aku pergi lepak umah ex die tuh . aku tak kesah ngat yang tuh coz aku pon memang nak jumpe mamat tuh . nak tanye perkembangan die . huh ! caring toi aku . haha . *koya kejap* . hem , dalam masa kami lepak tuh kan . tibe2 . haha . ade lah sorang minah neyh . oppss ! 'perempuan' lha kan , datang kat tempat kami lepak . yang neyh arh wat aku hilang mood ckidd ary neyh . die an , sebokk nak tanye pointer aku berapa . "hey , aku tau lah ko pandai , tak payah lah kan nak banding2 result ngan aku , aku tau lah aku tak sepandai kau trial pmr aku 4a je . kau 7a . tapi tolong arh respect ckidd , ingat aku xdek perasaan kodd " . hurm , dah ! tutop cerite pasal tuh . 

malam , urm . best lah jugak coz dpat jugak akhirnye dgar suare adek kesayangan aku yang sudah lame aqu tak dengar . nak-nak baru nyh die merajuk ngn aku . perh ! sedih giler dow aku time tuh . nak nangis pon ade . "aku sayang kau lah budak , tolong ahh paham " . skarang die dah oke kudd ngn aku . ta mrajuk dah kodd . hem , walaupon awak ade akak angkat laen dek , tapi akak tetap sayang awak ! dunt wurry okayy . hem , miss adek sangat2 taw . walaupon dudok berjauhan tapi akak still ingat dekat awak .   aku nak sangat tengok die pakai baju yang aku bagi kat die tuh . hem , tapi biar lah , ape yang aku nak die pkai je . and harap die tak buanglah  baju tuh . walaupon baju tuh tak mahal and tak branded . okeyh ! sudah pasal die . tak leyh cite lebeyh2 . ngee ~

hem , sape lagi eak ? hah ! aida ngan ira . kesengalan berlaku tanpa diundang , diinvite and disedari . haha . #kekoyaan dan kegilaan berlaku# kami berskyping sebentar ~ . sebentar ke ? lame lah jugak . dekat lah jugak sejam . tak kering gusi aku gelak dengar celoteh - celoteh dorang yang lagi lucu dan kelakar tuh . ade arh peluang nak masuk lawak pontan . huhu . aida xcited giler tengok gambar laki . padahal laki tuh tak dek lah nsem mane kan . haha . maklumlah , orang sekolah perempuan neyh laen ckidd . pantang nampak laki . teruja habis . haha . aida2 .. ira ? hurm , bese lah die . masih duduk di p3tra yang tersergam indah dengan panorama yang nyaman lagi dingin tuh . huhu . ira , x[e2 . kau duduk lah kat situ . naikkan name skolah untuk SPM 2013 nanti . hope dapat result gempak and banggekan sekolah aku yang tercinta dan sekolah yang aku rindu - rindui . hee ~ .........