Friday, 23 December 2011

sad moment yaww !!!!


sorie for everything frenz ... hem , sedeyh bile ade membe kite yang nak pindah an ? huish ! sedey3 ... tak tau lah nak bayangkan camne bile aku terpakse jaoh dari membe2 rapat aq ... sanah , nisa , husna , eykein , pykah , nor , ema , mira , wana , dax2 bilik aku ,tyah , lela , n the others ... hem , frenz ! korang mesti tinggalkan aku nnti .. masing2 dapat skolah baru .. hurm ! tapi tak pe ... kite dapat jumpe lagi an ? insyaallah ..  congrate to mmbe2 aku yang dapat result cemerlang n sume lah ... korang dah wat yang terbaik ... :)

Wednesday, 14 December 2011

takottttttt !!!!!!!!!!!!



hi readers ... lame dah aku tak update blog neyh ... bukan ape ... xdek citew arh nk cakap kat korang , korang , n korang ... huhu ... aku bosan sebenarnye dok rumah nih ... keje aku bangon , makan , tgok tv , dok dpn lappy n tdow ... tuh lha rutin aku seharian .. hem .. kadang2 ade la jugak gi jalan petang2 tuh ... huhu .. merempit ngn mmbe2 .. opps ! jgn ingat aku minah rempit pulak ... huhu ... sowie lau ape yg aku tulis neyh tak menarik untuk dibace .. hanya sekadar suke2 je aku wat mnde neyh ... nk meluahkan ape yang tersirat kat dalam aty neyh ... hehehe ...