Tuesday, 24 January 2012

something shocking !


salam ... readers  today  ain nak cakap yang 8.2 neyh ain nak pi daftar at MRSM MUADZAM ... em , ain nak mintak maaf kat sume membe coz dah tipu korang .. hehe .. mule2 ain tak nak pon sebenarnye pindah pi bile dah pikir2 ,, ase rugi lak lau tak pegi .. hehe .. to membe2 yg rindu kat ain , juz contact me k .. jgn malu ,, huhu .. my number still open to u all ,, gtu ! haha ... korang blajar arh tol2 ,, ha ! to dax2 TK , lau projek kete go-kart dah ciap t , jgn lupe bwak jumpe aku .. haha ,, xdk arh .. just kidding k .. em ,, 2 je lh kot ... nak pi jalan2 lak ,, huhu.. bye readers ,, #salampelukciumkirikanan#



Saturday, 21 January 2012

syewell sebentar !

salam semua ... today ain xdk nk cite pape pon coz xdk mood lah nak tulis ,,, juz nk hupdated cket je ,,, em ,, ain dapat MRSM pi kat ctu xdk subjek yang ain pilih ,, nak wat cmne an ,,, haha ... so ,, ain tak pegi lah MRSM urh ,, (mmg tak nak pegi pon) ,, nk stay jewp at SMKPPPTR .. sekolah ain yang tercinte tuh ... hehe ,,, ase bez dah skolah kat PPPTR neyh ... cikgu2 pon baek , sporting , caring .... em ,, lam subjek TK yg ain amik neyh ,,, kami akan wat 1 projek ,,, iaitu membuat kereta go-kart ... fuh ! bez kan ? excited gler nak wat neyh ... hehe ... kepada dax2 BIO n LK ,, : jangan jelez k ,, hehe ... korang dah tak dialu-alukan untuk masuk kelas dax2 TK .. hehe ... sorie ! TK neyh susah .. jangan amik lah .. LK senang ,, ade carry mark ... mmg senang lah lau nak dapat A untuk sbjek LK ,,, 2 pon bagi yang berminat lah ,,, huhu ,, ain tak minat so ain tak ambik LK ,, hehe ,, BIO lax byak nak kene ingat ,, ain neyh bukan nye senang nk ingat sume urh ,, huhu ,, so ain tak ambik ,,, hehe ,,, 2 je lah nak ckap dulu ,,, bg sape2 yg dapat twaran g sbp o mrsm ,,, tahniah ! korg pegi lah ... byak peluang korang leyh dpt ,, huhu ,, k bye readers ,,, #salampelukciumpelukcium#