Saturday, 1 December 2012

si mata bulat !

assalamualaikum readers ! sihat-sihat belaka keh ny .. aku hope kauorang sihat jew lhaa . haa ! aku tak dek pape pon na cerita tapi atas permintaan budak sengett sorangg tuh , aku pon merajinkan tangan tok tulis , haha . neyh tuan empunya diri yang digelar senget tuh !



nama die NUR FARAHANA ARTIKAH BINTI ISMAIL . you all can call her fana . haha . die ney membe ngan aku sejak tadika lagi . lame kann , dah 11 tahun masa berlalu . aku tetap lagi membe ngan die malah sejak aku masuk smkp3tra , aku makin rapat ngan die .hurm , entah lhaa kenape . hehe .. padahal wktu dekadd sksr dulu , aku dengan set2 aku asyik berperang mulut jew ngan die neyh . haha , betul tak nor ? #ngaku jelhaa#

hurm , pukul 3 pagi tadi , si sengett nih IM aku . aku ingatkan die nak wat pe . rupe-rupenye die suruh aku edit die punye twitter . haha . dengan edit die punye gambar . edit punye edit ,maka terhasillah  


haha , agak lawak disitu sebab aku nih bukan jenis yang suka edit gambar , sekali disuruh editkan . memang aku tibai je lhaa ape2 pon , lantak kau arr nor ! huuhuu . cantik ke tak ke , yang penting aku dah buadd . hahax . tuh lhaa , IM aku awal2 lagi . nape lha tak esok luse jew . hahax . dah siap edit gambar then aku pon edit lhaa die punyer twitter . haha . nak tengok hasil nukilan aku ? cari lah twitter die :) 

tuh je lhaa kodd aku nak cerita pasal si budak sengett sorang neyh . sampai jumpe lagi dengan entry yang baru okayy , thanks for coming buddyz . #muahpipikirimuahpipikanan#

sengett !

assalamualaikum buddyz , ! malam neyh xdek ape sangadd pon nak cakap . cume aku bosan so tangan pon gatal lhaa nak menghapdate blog aku nyh . hehe , #bahasa tunggang terbalik , just abaikan# . hurm . kauorang sihat ke ? lau sihat . alhamdulillah . lau tak sihat pon alhamdulillah jugak coz tuh ujian dari Allah untuk kita kan .. hee .. hurm , neyh aku nak cerita ngarot2 jew . ngeh2 .

pagi semalam kan , ade lhaa sorg mamat neyh .. die kol aku . untung aku dah bangun kan senget ? lau tak , berzaman lhaa nak tunggu aku angkat phone ,, aku bangun awal pon semalam sebab ade someone kejut aku subuh . tapi aku ta bangon pon . haha . #kantoi ta solat subuh# aku bangun pon dua jam kemudian selepas someone tuh kejut aku . sory eak tayunk ! ngeh2 . hurm , mamat tuh kol aku sebab die bosan . and waktu tuh pon die baru bangun sebenarnye . lame jugak arr cakap dengan die . sampai aku nak masak untuk atok ngan nenek aku pon terganggu . tapi aku ta kesah pon , aku still memasak jugak . haha . cakap pasal tuh , cakap pasal neyh . pastu ade buadd lawak pulak . haha . memang keri lhaa kan aku gelak . haih ! tapi best lhaa . aku suka bila kongsi masalah aku ngan die . dia kan memang sengett . hee , perangai lebih kurang jeh ngan aku . kahkahkah . maaf abg maaf . hehe . die sangadd sporting ! peace yaww . dah lhaa . aku da penadd na tulis . mahu tengok tv pulak ., bubbye mucukk .. thanks sebab tolong bace ! . #muahpipikananmuahpipikiri# 

nyp picture aku dengan kembar aku waktu SEM 2012 MRSM MUADZAM SHAH haritu.nama kembar aku neyh farahah , you all boleh panggil die paah ! perangai die lagi gile pada aku . kalau dekat musha , batch aku panggil paah neyh "tapaah" . gabungan nama tapa dan paah ! tapi tuh budak laki paling famous sekali dalam batch form4 , huh ! famous ke ? entahlhaa . tapa tuh budak kelas aku . die pandai matematik dengan add math . selalu ajar orang walaupon sebenarnya orang tak suka die ajar . hee . okayy dah cukup . tuh je kodd na cakap . sampai jumpa lagi eak readers !