Tuesday, 20 November 2012

superb sister brother

salam .. sudah lama aku tidak menghapdate blog neyh . maklum lah , da jarang balik kan , asyik terperap je kat maktab penjara aku tuh . hahah #jgan sampai die stalker blog sudaa . habis aku ! hurm . aku tak dek ape sgadd pon nak ckap nih . cume aku nak cakap yang aku sayang adek angkat aku yg sorg neyh , nak tahu ? ==>

MY SUPERB YOUNGER BROTHER !
*nama die aqil aniq . korang boleh panggil die aqil ! aku sayang die giler2 . okayy ! aku tak sanggup kehilangan die ! tak nampak muke ? tak perlu tengok kodd . hehe . budak memanah p3tra okayy <3

19/11 (message from him)
aqil : akk kate nak call ...
aku : akk mne ade kdit .. sorie!
aqil : nih lha die jnji melayu ..xleh pkai langsung ..
aku : dah tuh adek bkan melayu keh ?
aqil : dah la kk , adek da fedap !
aku : pulakk, akk bru tak kol skali ..adek da fedap !
aqil : fedap la .. lupew la , adek kan ta penting .. so tak pyah la kol ..
aku : sokmo gtu , adek pnting bagi akk lhaa .
aqil : akk mesty dah bosan ngn adek kan ? tros trang jew..
aku : mne de . akk bhgie dpt adk cn adk ..ta cye tye arr nisa ngn sanah ..
aqil : adek adew dgor cte lha akk , yg akk dah bosan ngn adeq , adek syg akk sgat2 , tapi ade org ckp gtu .
aku : cpe ckap ? mmg ta syg mulot kan org tuh ? lantak arr . yg penting from deep of my heart ! akk sayang adekk !
aqil : oke lha akk , adek cye .. :)

*mood happy aku datang balik lepas die ckap die caya aku . kthanks adek sayangs <3


                    SISTER <3
nak kenal akak angkat aku yang comel ? haha . nama die nur atasha amira . korang boleh panggil die ome . die calom SPM tahun nih , sedang mengambil peperiksaan sekarang .. nak masuk line ? die dah berpunya lhaa . # kepunyaan mr.amirul rashid !


okeh , tuh je kodd nak cakap ! by the way , sayang mereka sangadd2 . hehe . k lhaa , mahu pergi merempit dulu yaww . bye-bye . #salampelukciumkirikanan#

No comments:

Post a Comment